SRA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SRA S1 TPU#1

+10
kaplis
Megamainds
Spunģeens
vairogs
martinslo
DoUbLeD
collinson
matiss.kokins
ProCycling
Siliņš
14 posters

Go down

SRA S1 TPU#1 - Page 2 Empty Re: SRA S1 TPU#1

Post by Padumtss Svētdena Septembris 14 2014, 11:32

Bija saulaina rudens diena Londonā (diez gan neierasti, es zinu) un Stefans devās uz savu pirmo īsto darba interviju, lai iekļūtu Londonas vadošajā velobraucēju komandā "Streetgazers GB". Lai gan komanda jau bija viņu noskatījusi pirms pāris nedēļām notikušajā treniņnometnē, atlika vien tāds sīkums kā tikšanās ar komandas valdi un līguma parakstīšana. Pa ceļam uz šo formālo tikšanos Stefanam radās neliela ķibele. Viņa auto atteicās darboties un ceļu uz ofisu nācās mērot kājām. Pa ceļam, diez gan neveiksmīgi cenšoties pāriet ielu, viņš iesaistījās vārdu pārmaiņā ar kādu vīrieti automašīnā, kurš viņu gandrīz notrieca.

Stefans (turpmāk S.) - Kas tu akls esi?
Vīrietis (turpmāk X.) - Atvainojiet? Jūs bijāt tas, kas kā maniaks pēkšņi izdomāja šķērsot ielu neatļautā vietā!
S. - Maniaks? Kaut kas apbrīnojams.
X. - Jā, jūs esat tas apbrīnojamais, kas neredz, kur iet.
S. - Un jūs esat tas, kas skrien kā aptracis apdzīvotā teritorijā. Kas jums māja deg vai, ka jūs tā steidzaties?
X. - Es dodos uz ofisu, lai pieņemtu darbā kaut kādu vietējo nelgu.
S. - Jūs tiešām nemākat novērtēt cilvēkus. Raķešzinātnieks esat vai?
X. - Nē! Riteņbraukšanas komandas valdes loceklis.
S. - Amm. Ko? Es.. es.. Es atvainojos, bet šim jābūt kādam pārpratumam.
X. - Ko tu te murgo atkal?
S. - Vai jūs esat Streetgazers GB valdes loceklis?
X. - Jā.
S. - Holy mother of pie... Es esmu tas nelga, kas dodas pie jums.
X. - Ou. Šī saruna kļuva no nedaudz savādas vārdu apmaiņas ļoti neveiklā vienā acu mirklī.
S. - Es atvainojos par to, ko jums sarunāju. Esmu Stefans Džei Olivanders. Atvainojiet, ka biju tik neuzmanīgs.
X. - Amm. Viss kārtībā. Es domāju, ka tev derētu doties man līdzi uz ofisu. Kāp iekšā.

Par to, kas notika vēlāk, vēsture klusē, bet skaidrs ir viens, šī diena Stefanam iemācija, ka liktenis var būt pamatīga maita.
Padumtss
Padumtss

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Sumbrs Svētdena Septembris 14 2014, 13:23

Kā jau katru gadu šajā laikā notiek braucēju atrādīšanās komandām. Uz vienu no tādām devās arī riteņbraucējs ZiggY BigZ. Dēļ tā ka viņš bija aizgulējies viņam sanāca nokavēt atrādīšanos un dēļ tā netikt komandā. Nepietiek ar to ka viņš netika paņemts komandā vēl sāka arī līt lietus. Tā nu dusmīgs un murmulēdams zem deguna viņš brauca prom. Taču tas arī vēl nebija viss, kur gadījies kur nē, priekšā bija bedre kurā tad nu viņš arī iebrauca. Cilvēki smējās par viņu. Satrieks un ar asarām acīs viņš piecēlās un jau taisijās braukt prom, taču tad no kādas automašīnas izkāpa vīrs baltā uzvalkā un uzrunāja viņu.

Menedžeris(turpmāk tekstā M)- Kas tad nu puiss ? Ko tāds bēdīgs ?
BigZ(turpmāk tekstā B)- Kāda jums daļa ?
M-Puiss, mierīgāk. Es jau tikai pajautāju, nevajag jau tik rupji uzreiz atbildēt.
B-Atvainojiet, man vienkārši ir neveiksmīga diena.
M-Stāsti, kas uz sirds.
B-Aj, tas vispār ir garš stāsts. Līst lietus un esmu pārsalis.
M-Kāp mašīnā, pa ceļam visu izstāstīsi.
B-Pa ceļam uz kurieni ?
M-Es tevi aizvedīšu mājās.
B-Labi.
Tā nu BigZ iesēdās mašīnā un sāka visu sāstīt.
B-Redzi, lieta tāda. Es esmu riteņbraucējs un šodien man bija jāatrādās vienai no pasaulē labākajām komandām, taču es to nokavēju un mani neizvēlējās. Un kā jūs redzējāt tad es vel iebraucu bedrē un sabojāju savu riteni.
M-Jā, tiešām neveiksmīga diena priekš tevi. Pag, tu esi riteņbraucējs cik sapratu ja ?
B-Jā, esmu.
M-Kā tad tevi sauc puiss ?
B-ZiggY BigZ
M-Hmmm.. Esmu dzirdējis par tevi.
B-Ko tieši ?
M-Nu ka tu esi labs daudzdienu tūres braucējs un labs kalnos kāpējs.
B-Paldies.
M-Zini, es esmu riteņbraukšanas komandas BRC(Big Racing Club) menedžeris un mums tieši pietrūkst viens tāda tipa braucējs kā tu.
B-Tiešām ?
M-Jā, tiešām. Tādēļ vēlējos tev jautāt vai tu būtu ar mieru braukt manā komandā ? Tiesa bez nokavēšanās Very Happy
B-Es būtu jums pat pateicīgs ja jūs mani pieņemtu savā komandā.
M-Tad es saku šoverim lai brauc uz manu villu, kur pie siltas tējas apspriedīsim līguma detaļas ?
B-Jā, daram tā.

Tā nu ZiggY BigZ tika pie sava pirmā profesionāla līguma.
Sumbrs
Sumbrs

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by BIG BOSS Svētdena Septembris 14 2014, 15:25

Tas notika negaidīti, kad es nesos no kalna lejā ar ātrumu 120KM/H
Pēkšņi izbrauca Mersis no mazas kalnu ielejas ceļa
Es aizķēros aiz viņa un aizlidoju kādus 30 metrus uz priekšu, bet tomēr neatslēdzos!
Es: Kas tu galīgi traks esi?
GM: Nē, man bij priekšroka, labās rokas princips, kā nekā.
Es: Bet varbūt tev tomēr bij jāzin, ka ar riteni nevar tādā ātrumā, tik ātri apstāties!
GM: Re kā tu apstājies, un, tik un tā spēkā ir labās rokas princips!
Es: Nu viss, man pietiek, tūlīt tev nebūs nekādas labās rokas!
GM: Pagaidi, pagaidi pamanīju ka tev ir labas iemaņas riteņbraukšanā. Varbūt vēlies pievienoties manai komandai?
Es: OOOOkey, Bet ritenis gan, tev jauns būs jānopērk man!
GM: Nekādu problēmu!
BIG BOSS
BIG BOSS

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Spunģeens Pirmdiena Septembris 15 2014, 14:13

Liniņš - 5TP!
Padumtss - 5TP!
Sumbrs - 5TP!
BIG BOSS - 3TP.
Spunģeens
Spunģeens
Admin

https://thesra.latvianforum.net

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Krisis06 Otrdiena Septembris 16 2014, 20:14

Saulaina diena! Saņa dodas pie komandas menedžera Miervalža Nemierīgā, lai pirmo reizi satiktos un apspriestu iespējamo sadrabību. Kreipāns, kā jau izcils riteņbraucējs nolēma doties uz darba interviju ar riteni. Ceļā no Valmieras līdz Rīgai nevisaij atapīgais sportist netīšam aizbrauca līdz Liepājai, ieraugot zīmi Liepāja Saņas bikses tautas valoda bija pilnas. Saprastdams, ka līdz intervijai ir palikušas 30 min , Kreipāns minās cik ātri viņa mazās kājiņas spēja, tomēr viņš Rīgā uz Čaka ielas stūra ieradās divas stundas par vēlu. Diezgan aizkaitinātais jaunietis klauvēja pie ofisa durvīm, bet neviena tur vairs nav. Saņa skaļi nobļāvās: Ej Dir*t!
Dusmās veicot pirmo minienu noplīst pedālis un Kreipāns nokrīt uz zemes un sāk vaidēt, kā maza meitene.
Saņa: Au, au, mammu (raud)
Pie brašā puikas piebrauc netīrs Aston Martins, no kur izkāpj tumsnējs resns večuks, un cenšas palīdzēt Kreipānam.
Saņa: Atkasies man jau tā slikta diena.
Večuks(M.Nemierīgais): Nepretojies es varu tev palīdzēt!
Saņa: Nevajag man tavu palīdzību
Večuks(M.Nemierīgais):: Izskatās, ka tev vajag palīdzību, tava seja izskatās vienkārši drausmīga!
Saņa: Es noskrāpēju tikai celi, seja man ir mātes dota, Opi!
Večuks(M.Nemierīgais): Atvaino dēls!
Saņa: Atvainoties tu vari kādam citam nejau man.
Večuks(M.Nemierīgais): Tevi nevajag aizvest uz mājam, izskatās, ka ritens ir metams!
Saņa: Nu labi, sliktāka jau šī diena nevarētu kļūt vispirms aizbraucu uz nepareizo pilsētu, tad nokavēju interviju ar vislabāko, jaukāko menedžeri šaipus okeanam Miervalža Nemierīgo kungu, tad salaužu savu vienīgo riteni, un tagad saņemu palīdzību no kāda noplukuša opja...
Večuks(M.Nemierīgais) Tu teici Miervaldis Nemierīgais
Saņa: Tev slikti ar dzirdi Opi?
Večuks(M.Nemierīgais): Es man liekas viņu zinu, sēdies mašīna parunāsim...
Saņa: Šaubos.

Abi iekāpj mašīnā...
Saņa: Te uz tehniskās ir rakstīt Miervalža Nemierīgā vārds! Tu esi zaglis!
Večuks: Nē esnemsu , Es esmu Miervaldis Nemierīgais!
Saņa: Beidz melot. Es zvanu policijai!
Saņa izlec no mašīnas un aizbēg. Pēc šī notikuma Saņa meiģinājis sazvanīt Miervalža biroju, bet nesekmīga, tā viņš nolēma pievienoties TheSRA, bet šeit arī nesekmīgi. Saņa apsver mest mieru savaij karjerai, pat īsti nesākot to.

Krisis06

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Siliņš Sestdiena Septembris 20 2014, 20:43

Krisis06 - 4 TP
Siliņš
Siliņš

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Atpakaļ uz augšu Go down